Billboard aanhangwagen doek

Snel inspelen op een actuele gebeurtenis of geregeld wisselen van de reclameuiting? Dan is onze billboard aanhangwagen doek de ideale oplossing voor u.
Deze billboard aanhangwagen is voorzien van een aluminium buizenframe opbouw waar eenvoudig twee full colour doeken in gespannen kunnen worden voor exposure van beide kanten van het billboard.

Door het lage eigen gewicht van slechts 650 kg mag deze billboard aanhangwagen door nagenoeg iedere personen auto getrokken worden, ook als de chauffeur hiervan uitsluitend een B-rijbewijs bezit terwijl deze door het onder in het chassis geplaatste ballastgewicht toch redelijk stabiel is tijdens het rijden ermee. (tot max. 4 Bft)

Het billboard is voorzien van uitdraaibare steunen op de hoeken van het chassis voor een eenvoudige stabiele opstelling op nagenoeg iedere locatie. Ter preventie van eventuele diefstal of ontvreemding wordt de billboard aanhangwagen geleverd incl. een degelijk disselslot.

We leveren het billboard compleet met twee in het frame gemonteerde full colour bedrukte bysonil doeken waarop uw reclame uiting optimaal tot haar recht komt op iedere locatie.

Offerte aanvragen>

Billboard aanhangwagen doek

Tarieven:

 
Huurtarief per dag: € 60,00
Huurtarief per week: € 120,00
Huurtarief per maand: € 260,00
Full colour doekenset: € 250,00
  p/st, excl. 21% btw

Afmetingen:

 
Lengte incl. dissel:  353 cm
Breedte incl. wielen:  180 cm
Hoogte vanaf straat:  73 cm
Hoogte totaal:  302 cm

Beeld:

 
Breedte doek:  263 cm
Hoogte doek:  215 cm
Beeldbestand: pdf, CMYK, 100 dpi
  geen afloop, geen snijlijnen

Offerte aanvragen>