Opvallende Promotie-settings

Effectieve promotie voor uw bedrijf, product of dienst draait in eerste instantie natuurlijk om het trekken van de aandacht van uw doelgroep.
Zonder deze aandacht kunt u nog zo'n mooi bedrijf, zo'n geweldig product of in uw ogen onmisbare dienst hebben, iedere inspanning om dit uit te dragen is dan verspilde moeite.

Bij de ontwikkeling van uw promotie-actie is deze aantrekkingskracht één van de belangrijkste punten om rekening mee te houden, het concept en de uiteindelijk uitvoering moet de doelgroep dusdanig aanspreken dat men u niet voorbijloopt zonder uw boodschap in ontvangst te nemen.

Deze benodigde aandacht voor uw bedrijf, product of dienst kunt u op diverse wijzen genereren middels interactieve elementen;
prachtig design van de opstelling, gratis laten proeven of testen van uw product, spelletjes met de doelgroep doen met leuke prijzen en spectaculaire aanbiedingen met hoge introductie korting op de normale verkoopprijs. Een combinatie van deze activatie methoden geeft u natuurlijk de meeste kans op het beste resultaat.

Wij ondersteunen uw bedrijf of organisatie met het bedenken, ontwikkelen, realiseren en inzetten van uw volgende promotie-setting zodat u ook kunt ervaren wat een doordachte promotie-actie voor uw business kan betekenen.

Klik op onderstaande items om te zien wat wij voor u kunnen betekenen

Activatie

Fotobooth

Sampling

Interactief

Sales

Specials