Fotobooth

In de huidige maatschappij nemen foto's een uiterst belangrijke positie is, denk alleen maar aan alle selfies en snapshots die gemaakt worden met de smartphone en vervolgens gepost worden op social media. Het draait op dit moment voornamelijk om zien en gezien worden.

Voor uw promotie-actie kunt u daar dankbaar gebruik van maken middels de inzet van een opvallende fotobooth met een ludiek thema waar een professionele fotograaf prachtige foto's maakt van de voorbijgangers in de booth. Als u dan ook nog de mogelijkheid biedt om deze foto's eenvoudig via de socials te delen is deze offline actie ook meteen een gigantisch online succes.

Ook voor uw promotie-actie realiseren wij graag een spectaculaire modulaire fotobooth die eenvoudig op- en af te bouwen is waardoor deze op meerdere locaties ingezet kan worden met een korte op- en afbouwtijd.
Door onze modulaire bouwwijze is het aantal fotobooths eenvoudig op te schalen zodat we in een beperkte tijd meerdere loacties tegelijkertijd kunnen voorzien van een identieke booth.

Offerte aanvragen>

Fotobooth