Over ons

Promotie-Actie.nl is een website van JRE Trading bv h.o.d.n. Promotie-plaza, gevestigd in Westerbork. Op deze website bieden wij u een uitgebreid overzicht van wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van opvallende, effectieve en betaalbare promotie-acties.

Onze focus ligt voornamelijk op facilitaire zaken zoals ontwerp, realisatie, techniek, transport, op- en afbouw en technische ondersteuning tijdens de uitvoering. We leveren geen promotiemedewerkers, maar we kunnen u uiteraard wel in contact brengen met gespecialiseerde bureaus die hierin gespecialiseerd zijn.

Onze missie...
Met onze kennis, advies, materialen en diensten willen we onze klanten optimaal ondersteunen bij het realiseren van aansprekende en effectieve promotie-acties, introducties, campagnes en evenementen.

Onze visie...
Wij streven ernaar om de doelgroep een optimale beleving te bieden door professionele en inspirerende ondersteuning te bieden, van idee tot uitvoering. Dit doen we voor bedrijven, organisaties en bureaus die op zoek zijn naar een uitgebreid scala aan promotiemogelijkheden.

Bij Promotie-Actie.nl begrijpen we dat elke promotie-actie uniek is en specifieke behoeften vereist. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw doelstellingen en budget. Of het nu gaat om het creëren van opvallende displays, het regelen van logistiek en technische aspecten, of het adviseren over de meest effectieve strategieën, wij staan klaar om u te ondersteunen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw promotie-actie naar een hoger niveau kunnen tillen met onze expertise en toewijding aan uw succes.

Onze gegevens...
Promotie-plaza / JRE Trading bv
De Noesten 10A
9431 TC Westerbork

T.       0593 - 370 591
E.       info@promotie-plaza.nl

KvK:   04063407 KvK Noord-Nederland
Btw:   NL8093.07.881.B.01

IBAN: NL93 RABO 0369476328

Onze andere websites:  truss-beursstand.nl   podiumwagen.com  promotie-plaza.nl