Techniek zonder zorgen

Het is de nachtmerrie van iedere organisator van een event of actie; haperende techniek of een gebrekkige technische uitvoering waardoor de presentatie of show deels in het water valt. Om de kans op ongewenste storingen, uitval of andere onvolkomendheden zo veel mogelijk te voorkomen werken wij uitsluitend met hoogwaardige apparatuur van gerenommeerde A-merken en gedreven en enthousiaste technici met vele jaren praktijk ervaring voor een probleemloze inzet en een optimaal resultaat.

Door een groot eigen assortiment beeld, licht, geluid en effecten kunnen wij u iedere technische ondersteuning bieden die gewenst is, van een klein spraaksetje tot en met de complete technische verzorging van uw festival voor duizenden bezoekers incl. line-array geluidsysteem, complete lichtshow, ledschermen, spectaculaire effecten, lasershow en de benodigde technici voor een vlekkeloze uitvoering.

Zeker als u de event techniek door ons laat verzorgen in combinatie met één van onze andere disciplines is het zeer prettig om te weten dat u te allen tijde slechts één aanspreekpunt heeft voor al uw vragen omtrent de gehele inzet, dat geeft duidelijkheid en maakt de communicatie een stuk eenvoudiger en doeltreffender.

Klik op onderstaande items voor de mogelijkheden

Geluid techniek

Licht techniek

Beeld techniek

Special effects

Laser

ICT techniek