Mobiele Billboards voor optimale exposure

Op zoek naar een effectieve manier om uw boodschap gericht aan uw doelgroep over te brengen? In de huidige tijd zijn er eindeloos veel online en offline mogelijkheden, maar in de praktijk blijkt het vaak lastig en uiterst kostbaar om echt de juiste doelgroep te bereiken.

Gelukkig bieden onze diverse modellen mobiele billboards de perfecte oplossing om uw reclame-uiting te tonen op elke gewenste locatie, op ieder gewenst moment en tegen zeer aantrekkelijke tarieven. In vergelijking met bijvoorbeeld de welbekende snelwegreclame zijn onze tarieven slechts een fractie van de kosten van deze wijze van adverteren.

Of u nu kiest voor compacte fietsbillboards voor evenementen of winkelcentra, of een billboardauto met groot formaat uitingen, bij ons kunt u het meest optimale mobiele billboard huren, onafhankelijk van waar uw doelgroep zich bevindt. Bovendien zorgen wij voor hoogwaardige fullcolour bedrukking van het reclameoppervlak, zodat uw boodschap optimaal zichtbaar is op elke locatie.

Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om het transport en de plaatsing zelf te verzorgen, dit in tegenstelling tot andere aanbieders. Maar als u dit toch liever aan ons overlaat, doen wij dat uiteraard met heel veel plezier voor u.

Kies voor de flexibiliteit en effectiviteit van mobiele billboards en bereik uw doelgroep op een krachtige manier.
Neem vandaag nog contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van een succesvolle reclamecampagne met mobiele billboards die een onuitwisbare indruk zal maken op uw doelgroep.
 

Kies nu uw billboard uit één van onderstaande modellen

Fiets billboard

Fiets billboard

Billboard aanhangwagen doek

Billboard aanhangwagen doek

Billboard aanhangwagen

Billboard aanhangwagen

Billboard frame

Billboard frame