Mobiele Billboards voor optimale exposure

Er zijn tegenwoordig oneindig veel mogelijkheden online en offline om uw boodschap uit te dragen, maar om daarmee heel gericht uw doelgroep te bereiken blijkt in de praktijk nogal wat voeten in aarde te hebben of zeer kostbaar.

Onze verschillende types mobiele billboards zijn de perfecte oplossing om uw reclame uiting te vertonen op iedere mogelijke locatie, op ieder gewenst moment en tegen zeer aantrekkelijke tarieven in vergelijking met bijvoorbeeld snelwegreclame.

Van compacte fietsbillboards voor gebruik op evenementen of in winkelcentra tot een groot formaat billboardauto, afhankelijk van waar uw doelgroep zich bevindt kunt u bij ons het meest optimale billboard huren. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de hoogwaardige full colour bedrukking van het reclame oppervlak voor optimale zichtbaarheid op iedere locatie.

Bij ons heeft u in tegenstelling tot bij andere aanbieders wel de mogelijkheid om het transport en de plaatsingen in eigen beheer te verzorgen, maar wilt u dit toch liever door ons uit laten voeren dan doen wij dat met alle plezier natuurlijk voor u.
 

Kies nu uw billboard uit één van onderstaande modellen

Fiets billboard

Billboard aanhangwagen doek

Billboard aanhangwagen

Billboard auto

Billboard frame