Billboard aanhangwagen

De billboard aanhangwagen met vaste borden is een ideeal middel om uw boodschap op wisselende locaties uit te dragen. Het billboard is voorzien van een grote aluminium opbouw met aan twee zijden volop ruimte voor uw reclameboodschap of aankondiging.

Door het lage eigen gewicht van slechts 700 kg mag deze billboard aanhangwagen door nagenoeg iedere personen auto getrokken worden, ook als de chauffeur hiervan uitsluitend een B-rijbewijs bezit terwijl deze door het onder in het chassis geplaatste ballastgewicht toch redelijk stabiel is tijdens het rijden ermee. (tot max. 4 Bft)

Het billboard is voorzien van uitdraaibare steunen op de hoeken van het chassis voor een eenvoudige stabiele opstelling op nagenoeg iedere locatie. Ter preventie van eventuele diefstal of ontvreemding wordt de billboard aanhangwagen geleverd incl. een degelijk disselslot.

We leveren het billboard compleet met een hoogwaardige full colour bestickering voorzien van een beschermende laminaat waarop uw reclame uiting optimaal tot haar recht komt op iedere locatie.

Offerte aanvragen>

Billboard aanhangwagen

Tarieven:

 
Huurtarief per dag: € 60,00
Huurtarief per week: € 120,00
Huurtarief per maand: € 260,00
Full colour bestickering:  € 900,00
  p/st, excl. 21% btw

Afmetingen:

 
Lengte incl. dissel: 394 cm
Breedte incl. wielen: 170 cm
Hoogte vanaf straat: 46 cm
Hoogte totaal: 285 cm

Beeld:

 
Breedte sticker: 308 cm
Hoogte sticker: 245 cm
Beeld bestand: pdf, CMYK, 100 dpi
  20 mm afloop, geen snijlijnen

Offerte aanvragen>