Contact

Bij Promotie-Actie.nl staan we te popelen om van u te horen en u te helpen bij het organiseren van een opvallende promotie-actie of reclame campagne.
Of u nu geïnteresseerd bent in een vrijblijvende offerte of deskundig advies nodig heeft over de optimale invulling van uw promotiecampagne, wij staan voor altijd u klaar met persoonlijke ondersteuning via telefoon en e-mail.

Neem eenvoudig contact met ons op via de onderstaande contactgegevens. U kunt ons bellen of e-mailen, en we bieden ook de mogelijkheid om een bericht achter te laten via het digitale contactformulier op deze pagina.
In dit contact formulier kunt u alvast een beknopte omschrijving geven van het idee of project waarbij u graag gebruik wilt maken van onze facilitaire en technische ondersteuning zodat we ons goed kunnen voorbereiden en u een gedegen advies kunnen geven betreffende uw vraagstuk.

Binnen 24 uur zal een van onze deskundige medewerkers telefonisch contact met u opnemen om uw project te bespreken. Samen met u zullen we uitvoerig bepalen op welke manier wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van uw promotie-actie, campagne of andere promotionele activiteit.

Als u de voorkeur geeft aan een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs, bent u van harte welkom op ons kantoor adres:

Promotie-Plaza
De Noesten 10A
9431 TC Westerbork

T. 0593 - 370 591
E. info@promotie-plaza.nl

Om ervoor te zorgen dat we voldoende tijd voor u kunnen reserveren en u kunnen voorzien van een vers gezet kopje thee of koffie, verzoeken we u vriendelijk om vooraf telefonisch of per e-mail een afspraak te maken met een van onze promotie adviseurs.

We kijken er enorm naar uit om met u samen te mogen werken en gezamenlijk uw eerstvolgende promotie-actie tot een onvergetelijke ervaring te maken voor zowel u als uw doelgroep.
Aarzel dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Laat ons u helpen uw plannen werkelijkheid maken en uw volgende campagne tot een ongeëvenaard succes maken!