Promotie materialen voor uw actie nodig?

Organiseert u zelf een promotie-actie of evenement of neemt u deel aan bijvoorbeeld een beurs dan ontstaat vaak de behoefte aan extra promotie materialen. Dan is het uit practisch oogpunt verstandig om dit te bestellen bij een partij die al vele jaren ervaring heeft met het inzetten van de meest uiteenlopende promotie materialen op evenementen en beurzen.
Waarom het wiel opnieuw uitvinden: uit ervaring weten we precies wat u nodig bent voor uw actie en welke materialen daar het beste voor ingezet kunnen worden.

We beschikken over een ruim assortiment promotie middelen die door ons eenvoudig in uw huisstijl gebracht kunnen worden zodat u ook met een beperkte investering kunt beschikken over uw "eigen" promotie artikelen. Naast onze eigen voorraad beschikken wij over een uitgebreide database van collega bedrijven met ieder hun eigen specifieke materialen waar wij gebruik van kunnen maken voor het invullen van uw behoefte.

Voor de meer specifieke toepassingen fabriceren wij ook custom made artikelen, deze worden speciaal voor u ontworpen, gefabriceerd en voorzien van de gewenste branding.
Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld op maat geproduceerde blowups, spandoeken, vlaggen, reclameborden, displays en inflatables.

Klik op onderstaande items voor ons leveringprogramma

Balies

Achterwanden

Blow-ups

Displays

Doeken en vlaggen

Borden en stickers

Inflatables

Easy Cubes

Lopers en tapijt