Balies

Organiseert u zelf een sampling actie maar heeft u niet de beschikking over de benodigde materialen voor een professionele uitvoering, dan kunt u natuurlijk gebruik maken van onze voorraad promotie materialen.

We beschikken over een ruim assortiment huur sampling balies met topbord die wij natuurlijk voorzien van een opvallende full colour bestickering voor de benodigde attentiewaarde.
De balies zijn er in diverse uitvoeringen, met of zonder bergruimte voor de voorraad en met op hoogte instelbare bodem voor de producten.
Maar welke versie u ook kiest, ze zijn allemaal vervaardig uit hoogwaardige materialen en voorzien van degelijke zwenkwielen met rem voor optimale mobiliteit en stabiliteit met een hoog draagvermogen.

Mocht u de balies echter op regelmatige basis in willen zetten is het een overweging om deze zelf aan te schaffen, ook dat behoort tot de mogelijkheden die wij u bieden. Wij fabriceren dan de balie die perfect aansluit bij uw toepassing qua maatvoering, transportmiddel en toepassing.

Offerte aanvragen>

Balies