Easy Cubes

Voor het op verschillende niveau's presenteren van producten in showrooms of tijdens winkelacties worden vaak een groot aantal op maat vervaardigde zuilen gebruikt die daarna weer stof  staan te happen in het magazijn.

Met onze modualire Easycubes is dat nu echt verleden tijd. Zeer sterke witte kubussen die eenvoudig op elkaar en op de onderling koppelbare voetplaten gestapeld kunnen worden voor een zuil met een hoogte Tot wel 140 cm in stappen van 20 cm.
Op de bovenste kubus wordt dan een topplaat geklikt voor een strakke afwerking.

Hiermee maakt u bijna iedere gewenste trapsgewijze opstelling voor het presenteren van uw producten of een gelijkmatige verhoging voor bijvoorbeeld het showen van een fiets of ander groot product.

De toppplaten kunnen evenals de kubussen worden voorzien van full colour uitingen of logo's, welke vervolgens eenvoudig weer verwisseld kunnen worden door het gladde oppervlak.

We beschikken over een grote voorraad voetplaten, koppelstukken, cubes en topplaten zodat wij u altijd kunnen voorzien van het gewenste aantal voor het realiseren van uw opstelling.

Offerte aanvragen>

Easy Cubes