Fiets billboard

Onze compacte fiets billboards zijn speciaal ontwikkeld en gebouwd voor gebruik in winkelcentra en op evenementen. Een laag totaalgewicht en eenvoudig te demonteren en weer te monteren maakt dat deze billboards ook qua transport tussen verschillende locaties ideaal in gebruik zijn.

Een complete set bestaat uit een professioneel fietsbillboard met grote wielen met sterke luchtbanden en een contragewicht laag onder in het frame zodat de stabiliteit tijdens het fietsen gewaarborgd is i.c.m. een degelijke representatieve mountainbike met maar liefst 15 versnellingen en handremmen.

De reclame uitingen in het billboard worden gerealiseerd middels full colour twee bedrukte bysonil doeken welke van montage ringen rondom zijn voorzien volgens een vast sjabloon. Deze worden door ons strak gespannen in het zwarte frame van het fiets billboard zodat de uiting te allen tijde netjes en rimpelvrij zichtbaar is.

Het transport en de inzet van de billboards kunt u naar wens zelf verzorgen of indien u hier niet de mogelijkheden voor heeft door ons laten verzorgen. Vaak wordt de inzet van de fietsbillboards gecombineerd met de inzet van promotie medewerkers die vanaf de fiets ook flyers verspreiden.

Offerte aanvragen>


Fiets billboard

Tarieven:

 
Huurtarief per dag: € 90,00
Huurtarief per week: € 160,00
Huurtarief per maand: € 360,00
Full colour doekenset: € 150,00
   p/st, excl. 21% btw

Afmetingen:

 
Lengte incl. dissel: 245 cm
Lengte incl. fiets: 365 cm
Breedte incl. wielen: 94 cm
Hoogte vanaf straat: 25 cm
Hoogte totaal: 210 cm

Beeld:

 
Breedte doek: 119 cm 
Hoogte doek: 179 cm 
Beeldbestand: pdf, CMYK, 100 dpi 
  geen afloop, geen snijlijnen 

Offerte aanvragen>