Billboard frame

Full colour doeken zijn een ideale reclamedrager door de snelle levertijd, bijna onbeperkte afmetingen, goede kwaliteit opdruk en niet onbelangrijk de relatief lage prijs per m2.

Door de omgezoomde rand met ringen zijn de doeken eenvoudig te monteren met elastiche spanners waardoor deze altijd netjes strak gespannen zijn. Echter moet er dan wel een montagemogelijkheid aanwezig zijn op de locatie waar u de doeken wilt plaatsen.

Is die mogelijkheid er niet dan maken wij die toch gewoon voor u. Hiervoor zijn er meerdere mogelijkheden afhankelijk van de gewenste positie en de windbelasting.
Middels aluminium buizen frames met diverse hulpstukken of truss constructies kunnen wij nagenoeg voor iedere locatie een degelijke constructie realiseren waar de doeken in gemonteerd worden.

Of u nu een billboard langs de snelweg of op een bouwplaats wilt, aankleding van een groot podium, spandoeken op een gebouw, banners om een tent of een kleurrijke start en finishboog, we vinden samen altijd een passende invulling voor uw toepassing met een degelijk spandoekframe incl. gemonteerde full colour bedrukte doeken.

Offerte aanvragen>

Billboard frame