ICT techniek

De computer en het internet is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij en ook niet meer uit de promotiewereld. Online en Offline acties raken steeds meer verweven om tot het gewenste resultaat te komen.

Online vooraf inschrijven voor een evenement, activeren van een voordeelpas, invoeren van contactgegevens tijdens de actie, online spelletjes tijdens een activatie, raadplegen van een website, online plattegronden van een beurs of evenement en plaatsen van aantrekkelijke berichten op social media, de toepassingen zijn eindeloos.

Afhankelijk van uw wensen en de benodigde toepassing integreren wij hiervoor de benodigde pc techniek in uw promotie-setting. U kunt hierbij denken aan interactieve balies met touchscreens, Ipads in- of op een zuil gebouwd of interactieve informatie zuilen met touchscreen.

Naast de hardware ondersteunen wij u ook bij de inzet van de benodigde software voor uw toepassing. Er zijn diverse standaard oplossingen die eventueel met kleine aanpassingen prima inzetbaar zijn voor uw toepassing. Mocht uw toepassing hier echter om vragen kunnen wij de benodigde software of app ook voor u laten ontwikkelen door onze programmeurs.

Offerte aanvragen>

ICT techniek