Interactief

Mensen zijn dol op spelletjes en daarbij kans maken op mooie prijzen. Waarom anders zouden bijvoorbeeld de Nationale loterijen zo populair zijn in ons landje, vast niet omdat er goede doelen aan gekoppeld zijn.

Dit gegeven is natuurlijk heel goed inzetbaar voor een promotie-actie door leuke interactieve spelletjes passend bij uw bedrijf of product te ontwikkelen en dit met uw doelgroep te gaan spelen.
Als daar dan ook nog leuke prijzen aan verbonden zijn dan is succes gegarandeerd.
Deze prijzen dienen dan evenals het spel wel gerelateerd te zijn aan het te promoten product of dienst, zodat de potentiele klant gedurende het gehele proces met uw merk en product in aanraking komt.

Wij hebben reeds voor een aantal van onze relaties een mooie interactieve setting mogen realiseren, uiteenlopend van een wervelwind cabine tot aan een speciale schoenenwinkast met rgb led verlichting, muntjes automaat en bijpassende win- en verliesmuziekjes.

Ziet u ook kansen voor uw merk om middels interactieve activatie potentiele klanten voor u te winnen, neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we gezamenlijk een uniek project op kunnen tuigen om van deze toevallige voorbijgangers vaste klanten te maken.

Offerte aanvragen>

Interactief