Billboard auto

Maar liefst 22 m2 reclame oppervlak en optimale flexibiliteite kenmerken onze billboard auto. Het bereiken van uw doelgroep is nu wel heel eenvoudig met de inzet van deze opvallende billboard auto. Overal waar uw doelgroep zicht bevindt kunt u ook aanwezig zijn met uw reclameboodschap.

Denk hierbij aan toegangswegen naar winkelcentra, aanrijroute van een evenement, tijdens de spits bij een tankstation langs de snelweg, de mogelijkheden zijn legio om uw doelgroep te bereiken. Door de maximale mobiliteit van de billboard auto is dit allemaal mogelijk.

Om uw boodschap goed op te laten vallen bestickeren wij standaard de beide reclamevlakken van 11 m2 met een full colour bedrukking afgewerkt met een beschermende laminaat, dus geen veredeld goedkoop geprint krantenpapier waar andere aanbieders u prijstechnisch mee lokken maar dat absoluut geen uitstraling heeft.

Naar wens kunnen wij bij langdurige inzet ook de cabine en rest van de opbouw voorzien van een full colour wrap, zodat de gehele billboard auto uitgevoerd is in uw huisstijl.

Standaard huurt u de billboardauto bij ons zonder chaufeur, maar indien gewenst verzorgen wij natuurlijk ook de volledige logistiek voor u, u hoeft alleen de gewenste locaties/routes met ons door te nemen en wij verzorgen de complete inzet inclusief chauffeur, brandstof, schoonmaak en ritregistratie.

Offerte aanvragen>

Billboard auto

Tarieven:

 
Huurtarief per dag: € 150,00
Huurtarief per week: € 700,00
Huurtarief per maand: € 2.100,00
Full colour bestickering: € 975,00
  p/st, excl. 21% btw
100 km vrij p/d, 500 km vrij p/w, 1500 km vrij p/m

Afmetingen:

 
Lengte totaal: 640 cm
Breedte totaal: 210 cm
Hoogte vanaf straat: 80 cm
Hoogte totaal: 350 cm

Beeld:

 
Breedte sticker: 420 cm
Hoogte sticker: 265 cm
Beeldbestand: pdf, CMYK, 100 dpi
  20 mm afloop, geen snijlijnen

Offerte aanvragen>