Fiets billboard curved

Onze compacte fiets billboards zijn speciaal ontwikkeld en gebouwd voor gebruik in winkelcentra en op evenementen. Door het gebogen oppervlak en het gebruik van een hoogwaardige bestickering heeft u de beschikking over een opvallen promotiemiddel.

Een complete set bestaat uit een fietsbillboard met luchtbanden en een contragewicht laag onder in het frame zodat de stabiliteit tijdens het fietsen gewaarborgd is i.c.m. een degelijke representatieve mountainbike met maar liefst 15 versnellingen en handremmen.

De reclame uitingen op het billboard worden door onze reclame afdeling gerealiseerd middels hoogwaardige gelamineerde full colour bestickering wat aangebracht wordt op beide reclamevlakken voor een representatieve uitstraling.

Het transport en de inzet van de billboards kunt u naar wens zelf verzorgen of indien u hier niet de mogelijkheden voor heeft door ons laten verzorgen. Vaak wordt de inzet van de fietsbillboards gecombineerd met de inzet van promotie medewerkers die vanaf de fiets ook flyers verspreiden.

Offerte aanvragen>

Fiets billboard curved

Tarieven:

 
Huurtarief per dag: € 90,00
Huurtarief per week: € 160,00
Huurtarief per maand: € 360,00
Full colour bestcikering: € 275,00
  p/st, excl. 21% btw

Afmetingen:

 
Lengte incl. dissel: 160 cm
Lengte incl. fiets: 280 cm
Breedte incl. wielen: 95 cm
Hoogte vanaf straat: 15 cm
Hoogte totaal: 190 cm

Beeld:

 
Breedte sticker: 122 cm
Hoogte sticker: 177 cm
Beeldbestand: pdf, CMYK, 100 dpi
  20 mm afloop, geen snijlijnen

Offerte aanvragen>