Foodtruck

Bent u fabrikant of leverancier in de foodsector en heeft u een nieuw product in uw assortiment dat u graag aan het publiek wilt presenteren?
Heeft u dan al eens gedacht aan de inzet van een heuse foodtruck waarmee u op iedere gewenste locatie het publiek kennis kunt laten maken met uw product.

Het unieke aan een foodtruck t.o.v. reguliere sampling acties is dat uw product live en vers voor het publiek bereid wordt, hetgeen toch een extra dimensie geeft aan de beleving van de klanten.

Wilt u uw gasten liever trakteren op een heerlijke koffie specialiteit, dan maken de dames van Het Koffieblik dit graag vanuit een authentieke Citroen HY koffiebus voor u, waarbij een vers gebakken Brusselse wafel met topping ook tot de mogelijkheden behoort.

Onze food en koffietrucks zijn natuurlijk compleet uitgerust met alle voorzieningen die nodig zijn voor het bewaren, bewerken, bereiden en presenteren van uw product.
Tevens is de inrichting ook volledig volgens de HACCP voorschriften uitgevoerd, zodat u daar geen enkel risico mee loopt.

Meer weten?... neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van de wensen en de hiervoor beschikbare mogelijkheden.

Offerte aanvragen>Foodtruck