Promotie oplegger

Heeft u plannen voor bijvoorbeeld een roadshow langs uw vestigingen in Nederland of Europa om alle medewerkers kennis te laten maken met nieuwe producten, nieuwe technieken of andere belangrijke zaken, dan is de inzet van een promotie-oplegger daar zeer geschikt voor.

Met een promotietrailer heeft u de beschikking over een ruime faciliteit voorzien van alle benodigdheden en gemakken voor een succesvolle campagne op iedere locatie, en bent u dus niet afhankelijk van de beschikbaarheid van bijvoorbeeld een geschikte ruimte, stroom, water of catering, u heeft alles onder handbereik en hoeft niets op- en af te bouwen op locatie.

Natuurlijk vergt een promotietour van zo'n omvang een gedegen voorbereiding om goed beslagen ten ijs te komen, maar dat is bij ons in goede handen, wij hebben voor verschillende relaties al diverse roadshows mogen organiseren, faciliteren en uitvoeren door geheel Europa.

Ook voor uw toepassing verzorgen wij dit graag middels een daarvoor geschikte promotietrailer in uw huisstijl en voorzien van een effectieve inrichting.

Offerte aanvragen>

Promotie oplegger