Mega 90’s Party

Twee evenementen in één weekend, een indrukwekkende feesttent en een gezellige sfeer... Dat zijn de ingrediënten voor een buitengewoon evenement!

Het Oktoberfest Alteveer staat al bijna 10 jaar bekend als het grootste Oktoberfest in het Noorden.
Duizenden bezoekers komen vanuit alle hoeken van het land naar Alteveer om een fantastische avond te beleven.
Of ze nu genieten in een van de biergartens of uitbundig meedoen voor het podium, halve liters bier, Lederhosen, Dirndl's en bratwürst zijn hier de hoofdrolspelers.

Na vele succesvolle edities van het Oktoberfest, waarbij gezelligheid centraal staat, is het evenement uitgebreid met een spetterende 90's party op de vrijdagavond! Herleef de goede oude tijd met spectaculaire optredens, lasershows, confetti en nog veel meer. Dus lekker dansen en hakken met al je vrienden!

Om de optredens van T-Spoon, Party Animals en DJ Stefan Leur extra spectaculair te maken, hebben we een indrukwekkende LED-videowallconstructie rondom de DJ-booth geplaatst. Dit creëert het effect alsof de DJ zich midden in het beeld bevindt.

Om de 90's sfeer te versterken, hebben we naast de reeds aanwezige lichtshow van collega Showtime een complete laserinstallatie geïnstalleerd. Met 6 RGB-lasers in een Layher-constructie bracht onze lasertechnicus de show naar ongekende hoogten.

Om het 90's gevoel compleet te maken, hebben we een breed scala aan speciale effecten gebruikt.
Met 2 grote Magic FX Stadiumshots hebben we in totaal meer dan 40 kg confetti en streamers over het publiek verspreid.
De 6 CO2-jets creëerden dikke rookpluimen en met de 6 indrukwekkende sparkulars werden 6 meter hoge vuurwerkfonteinen afgevuurd, waardoor de eerste 90's party in Alteveer een onvergetelijke ervaring werd.

Terug naar overzicht