Atos Origin roadshow

Atos Origin behoort tot een van 's werelds grootste ICT-bedrijven en heeft vestigingen op diverse continenten.

Als preferred supplier van de Olympische Spelen is Atos Origin natuurlijk een uitdagende werkgever waarvoor je graag zou willen werken.

Atos Origin had een aanzienlijk aantal openstaande vacatures voor ICT-personeel die zo snel mogelijk ingevuld moesten worden om aan de groeiende vraag van hun klanten te voldoen.

Om Atos Origin hierbij te ondersteunen, hebben we een volledig uitgeruste hospitality trailer gecreëerd met alle kenmerken van de Olympische Spelen, en de buitenkant voorzien van een aantrekkelijke full-colour wrap.

Door het bezoeken van diverse locaties in Nederland en het uitnodigen van zowel beginnende als ervaren ICT-professionals in de trailer met een voorstel waar je bijna geen nee tegen kunt zeggen, waren vrijwel alle openstaande vacatures binnen 2 maanden vervuld.

Met deze aanpak hebben we een succesvolle werving gerealiseerd en Atos Origin in staat gesteld om snel gekwalificeerd personeel aan te trekken. De full size hospitality trailer fungeerde als een opvallende en aantrekkelijke ontmoetingsplek waar talentvolle professionals de mogelijkheid kregen om de mogelijkheden bij Atos Origin te ontdekken.

Het resultaat was een snelle en efficiënte invulling van de openstaande vacatures, waardoor Atos Origin kon blijven voldoen aan de groeiende vraag van hun klanten. Dankzij onze strategie en inzet konden we binnen korte tijd de juiste talenten vinden en aan Atos Origin verbinden, waardoor het bedrijf zijn positie als toonaangevend ICT-bedrijf verder kon versterken.

Terug naar overzicht