HP Photosmart Printzone

Hewlett Packard creëert nieuwe mogelijkheden, met technologie die een positieve invloed heeft op mensen, bedrijven, de overheid en de samenleving. HP, het grootste technologiebedrijf ter wereld, biedt een portfolio met printers, personal computers, software, diensten en IT-infrastructuur om de problemen van klanten op te lossen.

Door de opkomst van mobiele telefoons en digitale camera's worden er steeds meer foto's gemaakt maar steeds minder foto's afgedrukt terwijl het met de huidige thuisprinters heel eenvoudig is om kwalitatief goede afdrukken te maken.

Om het thuisprinten, bij voorkeur natuurlijk met HP printers, te promoten hebben we voor Hewlett Packard een impossante en complete promotie-setting geproduceerd bestaande uit een full size promotie trailer met diverse schuiframen, een bordes met trappen over de gehele lengte en een complete inrichting met uitgifte balies, kastwerk, verlichting en een productieruimte compleet met computers, servers en natuurlijk HP printers.

Op deze trailer een impossant decor met veel led verlichting voor een waar schouwspel in het donker op de diverse evenementen die bezocht zijn.
Om alle decor materialen te kunnen vervoeren hebben we tevens een groot volume transporttrailer ingezet, welke evenals de twee bijbehorende trekkers en de promotietrailer is voorzien van een prachtige full colour wrap met een uniek design.

Naast de levering van de complete setting hebben we ook de complete logistiek van deze indrukwekkende promotietour voor onze rekening genomen.
Een groot aantal toonaangevende evenementen en festivals in Nederland en België zijn door ons met de beide combinaties bezocht alwaar wij ook de complete op- en afbouw van de setting hebben verzorgd.

Terug naar overzicht