Samsung Mediamarkt

MediaMarkt, de marktleider in consumentenelektronica, is bij 99 procent van alle Nederlanders bekend. De eerste Nederlandse winkel opende in 1999 in Rotterdam, en tegenwoordig werken er ongeveer 4500 medewerkers. Met een landelijk netwerk van 49 winkels en een 24/7 beschikbaarheid via mobiel en online, is MediaMarkt dé plek voor consumentenelektronica, altijd en overal.

Bij MediaMarkt draait alles om plezier: ze bieden altijd het nieuwste aan tegen de beste prijs, geven persoonlijk advies en hebben een uitgebreid dienstenportfolio.

Binnen de winkels van MediaMarkt zijn er diverse prominente locaties beschikbaar die leveranciers tegen betaling kunnen gebruiken voor opvallende promoties.
In opdracht van en in samenwerking met onze vaste klant en activatie bureau Activation Heroes uit Wijk bij Duurstede hebben wij deze zichtlocatie in de Mediamarkt Ekkersrijt in Eindhoven mogen invullen voor Samsung, met een scala aan opvallende actie-uitingen en promotiemiddelen:
  • Op het buitenterrein hebben we een echte pop-up store geplaatst voor de nieuwste platte tv's.
  • Alle betonnen inrijpaaltjes zijn voorzien van kleurrijke driehoekborden met Samsung branding.
  • De beveiligingspoortjes zijn gehuld in speciale, full-colour hoezen met Samsung branding.
  • In de winkel hebben we een Samsung-blauwe loper van maar liefst 50 meter lang gelegd, die klanten rechtstreeks naar de Samsung-producten leidt.
Als u ook uw product op een prominente manier wilt presenteren, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor een optimale zichtbaarheid te bespreken. We helpen u graag om uw merk of produkten in de schijnwerpers te zetten binnen de dynamische omgeving van de winkels van MediaMarkt of op iedere andere gewenste locatie.

Terug naar overzicht